Bamboe parketvloeren

Een bamboe vloer geeft uw ruimte een natuurlijke, ecologische en stijlvolle uitstraling

Bamboe is een grassoort en oorspronkelijk geen echte houtsoort. De grassoort is na vijf jaar opnieuw volgroeid en kan na de oogst opnieuw gebruikt worden voor de productie van bamboe vloeren en vloer onderdelen. Bamboe vloeren zijn ontzettend sterk, hebben een zeer lange levensduur en kunnen tevens worden toegepast in de meest intensief gebruikte ruimtes.

Bamboe parket kan goed tegen temperatuurwisselingen. Het zal bij lage en hoge temperaturen minder krimpen en uitzetten in vergelijking met andere soorten houten vloeren. Bamboe parket wordt meestal met een kliksysteem geplaatst, waardoor u de bamboe parketvloer na aankoop eenvoudig zelf kunt installeren.

De fijne structuur van bamboe zorgt naast een uniek en warm design voor een trendy uitstraling. Het natuurlijke kleurenscala loopt van karamel tot donkerbruin, maar ook transparant wit en zwart gelakte vloeren komen voor. Daarnaast kan het oppervlak opgeruwd of geborsteld worden voor een doorleefd uiterlijk. Er is een ruime keuze aan bamboeparket uitvoeringen in onze showroom te bekijken. De Vloerenboerderij heeft voor de meest trendy interieurs een bamboe parketvloer in huis. Wanneer u op zoek bent naar een meer klassieke uitstraling dan kan gekozen worden voor de klassieke uitvoeringen zoals Naturel, Bruin of Karamel. Een bamboe vloer is zeker niet goedkoop maar wel stevig, duurzaam, ecologisch, onderhoudsvriendelijk, toepasbaar in de meest voorkomende situaties, trendy en vooral bijzonder in zijn soort!

 

Vloerverwarming

Bamboe kan zeer goed tegen temperatuurwisselingen en is vochtbestendig. Dit maakt een bamboe vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. In combinatie met vloerverwarming onder de bamboe parketvloer voelt de vloer nog fijner aan onder uw voeten.

 

Bamboe parketvloer collectie

In de showroom van de Vloerenboerderij is een speciale bamboeparket afdeling ingericht waar u verschillende stalen kunt bekijken en vergelijken. In overleg kunt u de bamboe parketstalen lenen om thuis te kijken hoe de bamboe parketvloer oogt.

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie