Projectparket

Houten vloeren voor professionele toepassingen

Welkom bij de Vloerenboerderij, úw leverancier als het aankomt op de mooiste vloeren voor professionele toepassingen. Bent u zelf ondernemer en op zoek naar een bijzondere vloer voor uw winkel of kantoor? Kom dan bij ons langs op afspraak en wij nemen u mee in de wereld van de mooiste houten vloeren voor professioneel gebruik! Graag laten wij u trends en verschillende type vloeren zien en kunnen desgewenst adviseren in het soort hout en afwerking van planken het beste past bij de omstandigheden van uw kantoor of winkelpand.

De laatste jaren heeft de Vloerenboerderij een grote naamsbekendheid opgebouwd binnen de parketbranche. Aannemers, interieurstylisten en binnenhuisarchitecten weten de Vloerenboerderij te vinden als het gaat om professionele vloertoepassingen van echt hout. U bent in de aanbestedingsfase en oriënterende fase van een nieuw project van harte welkom om inspiratie op te doen, kwaliteit in houtsoorten te vergelijken, u te laten informeren over trends en ontwikkelingen en vooral te genieten van het ruime aanbod aan houten vloeren voor professioneel gebruik.

De Vloerenboerderij voorziet u in het gemak van een snelle maar bovenal betrouwbare levering van het aantal m² vloeroppervlak. Wij leveren op afspraak op de eerste dag van het project dat de leggers in de startblokken staan.

Bent u architect of aannemer en bent u op zoek naar een leverancier van bijzondere houten planken, of zijn er vanuit uw opdrachtgever specifieke wensen als het aankomt op afmetingen en kleurstellingen? De Vloerenboerderij levert maatwerk en biedt één en al inspiratie in haar 600m² showroom.  Op afspraak willen wij tevens samen met u en uw opdrachtgever de mogelijkheden in een ongedwongen relaxte sfeer bespreken.

De Vloerenboerderij levert parketvloeren, vrijwel altijd op maat. Daarbij denken wij samen met u mee over het vloerontwerp, van houtsoort, afmeting, patroon, leg richting, tot aan passende sierbanden. Onze specialisten hebben een ruime kennis van de eigenschappen, constructiemogelijkheden, onderhoud en afwerking van houten vloeren. De Vloerenboerderij wordt graag zo vroeg mogelijk betrokken bij projectaanvragen om ook al in de ontwerpfase van projecten advies te verlenen, die in een later stadium van het project een efficiënte uitvoering mogelijk maakt.

De Vloerenboerderij levert parketvloeren sinds 1998 aan grootverbruikers en aan particulieren. Vloerverwarmingssystemen kunnen door ons geïntegreerd worden. Wilt u uw projectparket vakkundig laten leggen? Schroom niet om contact op te nemen! 

U bent van harte welkom bij de Vloerenboerderij te Weteringbrug. Onze showroom is goed te bereiken vanuit Amsterdam, Haarlem, Nieuw-Vennep, Aalsmeer, Lisse, Hoofddorp, Leiden, Utrecht, Den Haag, Wassenaar, Noordwijk, Oegstgeest en Amstelveen.

Waarom De Vloerenboerderij?

Persoonlijke begeleiding

Prijs/kwaliteit

We denken mee

100% kwaliteit

Niet goed geld terug

Ruime ervaring

Neem contact met ons op