Houten wandbekleding

De Vloerenboerderij heeft een prachtig assortiment van wandbekleding van Wonderwall Studio’s in vele stijlen en kleuren. Deze wandpanelen, uitgevoerd in 3D zorgen voor een warme en bijzondere sfeer in uw woonkamer, keuken of toilet. Wij adviseren wandbekleding niet aan in uw badkamer, gezien wandbekleding niet vochtbestendig is.

Wandbekleding wordt tegenwoordig veel toegepast in het interieur van horecagelegenheden, winkels,  hotels en kantoorruimtes. De wandbekleding dient als decoratie en zorgt voor een warme fraaie uitstraling. De houten wandpanelen van Wonderwall Studio’s geven net dat stukje warmte dat de meeste interieurs nodig hebben. Een bijkomend voordeel is dat de houtstrips bijdragen aan een ruimtelijk effect en zorgen voor de nodige akoestische demping. De houtstrips schuiven eenvoudig in elkaar en zo wordt de houten wand een doorlopend geheel.

Bekijk de mogelijkheden met eigen ogen in onze showroom en laat u inspireren en informeren over de mogelijkheden. Wij kunnen de wandbekleding in overleg ook aanbrengen op uw muur of plafond.