Vloeren van echt oud hout

Een vloer uitzoeken van echt hout is een bijzondere aangelegenheid

De Vloerenboerderij heeft een uitgebreide collectie vloeren van echt oud hout. In de ruime showroom in Weteringbrug komt u in de wereld van verschillende houtsoorten terecht. U vindt bij ons veel verschillende breedtes, diktes, sorteringen (knoest afmeting) en uiteenlopende patronen. Bent u op zoek naar een vloer van echt oud hout? Dan bent u bij de Vloerenboerderij aan het juiste adres!

In de showroom van de Vloerenboerderij vindt u oude planken met een verhaal. De oude planken zijn afkomstig uit kerken, kastelen, kloosters en oude pakhuizen. De Vloerenboerderij heeft een inkoopteam van specialisten die binnen Europa op zoek gaan naar sfeervolle, authentieke en nostalgische houten vloeren. In onze grote showroom vindt u eiken vloeren, grenen vloeren, oude parketvloeren en oude visgraat parket vloeren. De Vloerenboerderij heeft soms te maken met oude restpartijen grenen en goedkopere eiken vloeren. Voor de doorgaans kleinere ruimtes kunt u voordelig een oude houten vloer bemachtigen.

Wanneer u beschikt over een grote oppervlakte, dan adviseren wij de lange oude planken aan. Dit geeft een waanzinnig mooie nostalgische en ruimtelijke uitstraling in uw interieur. Laat u meeslepen in de wereld van echt oude planken van hout. Maak van tevoren een afspraak, zodat we de tijd voor u kunnen nemen en uitgebreid de mogelijkheden aan u kunnen laten zien.

Vloeren van echt oud hout leveren wij in combinatie met onze traditionele legservice

Een vloer van echt oud hout is authentiek en moet op een traditionele wijze geplaatst zijn, dat maakt een vloer van echt oud hout helemaal af. Dit vraagt om vakmanschap, waarbij het draait om de details en het juiste gereedschap bij het plaatsen van de houten vloer. Wij leveren en monteren vloeren van echt oud hout o.a. in Amsterdam, Haarlem, Nieuw-Vennep, Aalsmeer, Lisse, Hoofddorp, Leiden, Utrecht, Den Haag, Wassenaar, Noordwijk, Oegstgeest en Amstelveen. Woont u verder weg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze collectie vloeren van echt oud hout

Hieronder vindt u alvast een kleine greep uit onze collectie parketvloeren van echt oud hout. Kom langs in onze showroom, waar we u alles kunnen laten zien en we al uw wensen en vragen met u kunnen doornemen, zodat u straks de vloer van uw dromen in huis heeft. Omdat alle vloeren van echt oud hout bij de Vloerenboerderij op voorraad zijn, kunnen wij de vloer vrijwel altijd snel leveren!

    Sorry, no posts matched your criteria.