Garantie op vloersoorten

Garantie houten vloeren

De Vloerenboerderij geeft standaard 5 jaar garantie op vakkundig legwerk. Onder garantie op houten vloeren verstaan we alle soorten houten vloeren in ons assortiment, waaronder mooie houten vloeren, vloeren van echt hout, visgraat parketvloer etc. De garantie op houten vloeren is standaard 3 jaar. U kunt de garantie en specificaties van het aangekochte product terugvinden op de website van de leverancier. De garantie op houten vloeren is daarnaast alleen van toepassing op het gebruik in de omgeving waarvan wij hebben aanbevolen de vloer van hout te leggen. Laat u goed adviseren bij uw aankoop van een houten vloer bij de Vloerenboerderij.

Garantie bamboe vloeren

De Vloerenboerderij geeft standaard 5 jaar garantie op vakkundig legwerk. De garantie op bamboe vloeren is 3 jaar. U kunt de garantie en specificaties van het aangekochte product terugvinden op de website van de leverancier. De garantie op bamboe vloeren is daarnaast alleen van toepassing op het gebruik in de omgeving waarvan wij hebben aanbevolen de vloer van bamboe te leggen. Laat u goed adviseren bij uw aankoop van een bamboe vloer bij de Vloerenboerderij.

Garantie Laminaat

De Vloerenboerderij geeft standaard 3 jaar garantie op vakkundig legwerk. De garantie op het laminaat zelf is uiteraard per merk verschillend. U kunt de garantie en specificaties van het aangekochte product terugvinden op de website van het aangekochte product. De garantie op laminaat is daarnaast alleen van toepassing op het gebruik in de omgeving waarvan wij hebben aanbevolen het laminaat te leggen. Wanneer ruimtes, zoals badkamers die niet geschikt zijn voor laminaat vervalt de garantie. Laat u daarom goed adviseren bij uw aankoop van laminaat bij de Vloerenboerderij.

Garantie PVC

Bij de Vloerenboerderij heeft u 3 jaar garantie op vakkundig legwerk. De garantie op PVC is net als bij de aankoop van laminaat per merk verschillend. Deze vindt u op de website bij de technische specificaties van het PVC product. De garantie is uitsluitend van toepassing op het gebruik in de omgeving waarvan de Vloerenboerderij heeft geadviseerd de PVC vloer te plaatsen.

Retourneren

Wanneer u uw aankoop wilt retourneren, dan is is dat mogelijk. U kunt dit uiterlijk binnen 14 dagen na levering of afname kenbaar maken. De Vloerenboerderij neemt uitsluitend artikelen terug van de originele en actuele geleverde artikelen, met de originele factuur. Producten mogen niet beschadigd zijn. Indien er meer dan drie verpakkingen geopend zijn, wordt er in overleg met de Vloerenboerderij wel of niet een aangepast retourbeleid gehanteerd.