PVC en Laminaat vloeren

PVC en Laminaat vloeren vindt u bij De Vloerenboerderij, van Landelijk tot Modern

De Vloerenboerderij heeft een uitgebreide collectie aan PVC en laminaatvloeren op voorraad. In onze showroom of bij u thuis kunnen we samen met u kijken en adviseren welke type vloer het beste past en het mooist uitkomt in uw woning of kantoorruimte. Om u alvast het verschil tussen laminaat en pvc uit te leggen behandelen we hieronder een aantal handige aspecten die u kunt meenemen in uw voorkeur en keuze voor de aanschaf van een laminaat of  pvc vloer. In de showroom kunnen wij het verschil aan u laten zien en u verder adviseren.

PVC vloeren

Een PVC vloer van vandaag de dag komt qua look & feel steeds dichter in de buurt van echt hout. Een groot voordeel van PVC is het materiaal duurzaam is en dat het net zo eenvoudig te leggen is als laminaat. PVC past zich relatief snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft in combinatie met de juiste ondervloer een perfecte akoestische demping. PVC vloeren zijn waterafstotend, zeer geschikt voor vloerverwarming en is erg goed schoon te houden. PVC voelt geheel natuurlijk aan en zijn mede door de fraaie prints daarom bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

pvc-en-laminaatvloeren

Laminaat vloeren

De Vloerenboerderij heeft een ruim aanbod scherp geprijsde laminaatvloeren. Voor ieder interieur hebben wij een laminaatvloer die past bij de style en ruimte. In de showroom van de Vloerenboerderij kunt u het natuurlijke effect van echt hout vergelijken en stalen kunt in in overleg meenemen om in uw eigen huis te bewonderen. Wij bieden laminaatvloeren in zeer uiteenlopende uitvoeringen die variëren in diverse kleurstellingen en breedtes. Zo heeft u altijd keuze uit de beste laminaatvloeren die uw ruimte er fantastisch uit zal laten zien. De keuze voor laminaat biedt u naast de vele uitvoeringen nog andere mogelijkheden. Laminaat is namelijk naast praktisch ook nog eens eenvoudig te leggen. Net als bij PVC is er ook bij vloeren van laminaat veel verschil tussen kwaliteit en herkomst. Laminaat vloeren zijn mede door het gebruik van een ondervloer eigenlijk veel minder geschikt voor vloerverwarming.

Collectie PVC en laminaatvloeren

De prijzen van laminaat variëren van ongeveer 13 euro tot 45 euro per vierkante meter. PVC vloeren zijn doorgaans iets duurder en beginnen vanaf 26 euro per vierkante meter tot circa 55 euro per vierkante meter. Hieronder vindt u alvast een kleine greep uit onze collectie pvc & laminaat vloeren. Kom langs in onze showroom, waar we u alle mogelijkheden kunnen laten zien, van landelijk, trendy design, klassiek tot modern. Wij laten u graag de trends zien, zodat u straks de vloer van uw dromen in huis heeft. Wilt u uw pvc of laminaat vloer vakkundig laten leggen? Schroom niet om contact op te nemen!

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie