Mooie planken vloeren

Een mooie houten planken vloeren is de basis voor uw interieur

De mooiste planken vloeren vindt u in onze ruime showroom. Wij inspireren u graag met de mooiste collecties aan dikke en dunne planken. Houten vloeren hebben niet alleen een mooie uitstraling, het straalt sfeer en klasse uit en is tevens geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Een mooie parketvloer geeft altijd meer sfeer aan de ruimte. Of u nu kiest voor een klassieke visgraat parketvloer, een brede verouderde planken vloer met een robuuste uitstraling, een houten vloer in een rustige selectie voor een moderne look, of zelfs een vloer van echt oud hout; u kunt bij ons altijd de parketvloer vinden met de juiste uitstraling voor uw interieur.

De Vloerenboerderij heeft de mooiste planken van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben wij professionele leggers die bij u thuis de vloer kunnen inmeten en de planken op een perfecte manier kunnen leggen.  Bij de Vloerenboerderij kunt u terecht voor massieve houten vloeren, geschilderde vloeren, eiken vloeren, multiplanken en grenen planken. Natuurlijk kunnen ook onze bekende Hongaarse punt en verouderde houten vloeren en de eikenvloeren niet ontbreken. Voor zowel aannemers, architecten als particulieren leveren en leggen wij in heel Nederland onze houten vloeren. Ook hebben wij diverse doe het zelf vloeren in ons assortiment.

Bekijk hieronder een greep uit onze collectie